lørdag 2. april 2011

Lørdag med fart og morro :)

Losen med venner tilbrakte formiddagen i Bokfinkveien 5, med unntak av Erik som måtte på jobb for å tjene penger til Billy's pizza og Juzu-brus så gutta fikk god næring også denne helgen. Det har forøvrig vært bare sånn passe vær i dag:

Klokken 17 var det klart for den ukentlige runden med volleyball i Grasmyrhallen for Losen & CO. Det ble relativt bra oppmøte i dag, med denne lystige gjengen:
 


Med intens spilling av volleyball i 2 timer, på internasjonalt høyt nivå, er det viktig å få i seg raske karbohydrater og ikke minst overpriset vann for å sette en viss standard:

Etter en rask dusj og et par nye Billy's pizza var vi klare for lørdagskvelden. Som den sunne ungdommen vi er, drar vi da selvsagt ikke ut på byen for å drikke og lage leven. Vi gjør derimot noe mye hyggeligere å skyter hverandre på pcen. Akkurat nå har det gått mye i CounterStrike og vi spiller via en kul nettside som gir oss stats og medaljer, som heter PlayZeek:

Sjurebassen ble veldig trøtt, så har tok en liten powernapp fra 23 til 05, men da var han igang igjen. Om ikke annet, fortsatt en smule trøtt i trynet:

Vi sitter i skrivende stund å planlegger dagens tur til Langøya og vurderer å dra ut tidlig, for det sies at det er om morgenen det skjer :)

Ha en flott søndag og stay tuned for innholdsrikt referat fra turen til Langøya, som blir lagt ut i kveld :)

Erik

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar